text

4.02.2015Дизайн інтер’єру та екстер’єру від студії Victory Design

Дизайн  на замовлення інтер’єру та екстер’єру від студії Victory Design, це:

  • інноваційний підхід;
  • ергономічний результат;
  • сміливі дизайнерські рішення.
  • комфорт у будь-якому стилі – класика, еклектика, шеббі-шик, хай-тек та багато інших;
  • досконалість у кожній деталі.

 

Дизайн квартири 

Коли люди починають робити ремонт, вони не завжди можуть правильно спланувати та продумати дизайн. Саме тому слід замовити дизайн квартири в Тернополі у спеціалістів. Команда професіоналів студії Victory Design підбере найкращі рішення саме для вашої оселі.

 

Дизайн квартири-студії, кімнати, великої трикімнатної квартири або пентхаусу, сміливе поєднання форм та фактур, функціональний зонінг  – все це є в портфоліо нашої команди. Ще до початку робіт складається кошторис по дизайн проекту, тому ви знаєте на яку вартість можна розраховувати.

 

Дизайн ванної кімнати 

 

Дизайн-проект санвузла повинен бути функціональним і стильним. Перед проектуванням ванної кімнати слід врахувати багато особливостей. Можна спланувати сумісний санвузол, щоб виграти корисний простір для інших кімнат, або ж навпаки, зробити кілька санвузлів. Таке рішення актуальне для великих будинків.

 

Дизайн кухні 

 

Дизайн інтер’єру кухні повинен бути не просто красивим, але й ергономічним і комфортним. Щоб у майбутньому все необхідне було під рукою, проект розробляється ще до прокладання комунікацій.

 

Тому дизайн кухні та інших кімнат в Тернополі включає планування розміщення техніки, меблів, освітлення та усіх необхідних комунікацій,  з урахуванням побажань господарів  та кількості мешканців.

 

Дизайн інтер’єру приватного будинку

Швидко, оптимально, якісно та індивідуально – основні характеристики, які включає дизайн інтер’єру будинків і котеджів в Тернополі.

 

Господарі приватних будинків часто довіряють планування приміщень спеціалістам. Команда дизайнерів студії Victory Design уже більше 20 років розробляє індивідуальні проекти для різних категорій замовників.

 

Переходьте в портфоліо, щоб побачити наші роботи, та звертайтесь до нас, якщо потрібен професійний дизайн інтер’єру будинку або котеджу.

 

Дизайн екстер’єру будинку та дизайн фасаду в Тернополі

 

Створити дизайн-проект екстер’єру – завдання для професійних дизайнерів. Екстер’єр – це обличчя заміського будинку, його візитівка. Екстер’єр або фасад мають бути практичними, зберігати тепло, виділятись серед інших будинків. Щоб поєднати ці риси у проекті, наша команда підбирає високоякісні, надійні та найсучасніші матеріали.

 

Дизайн фасаду повинен розроблятися з урахуванням архітектурних особливостей інших об’єктів, які знаходяться поруч. Дизайнери підбирають гаму кольорів, яка найкраще вписується в ландшафт та оточення. Таким чином, можна створити унікальний дизайн екстер’єру будь-якої будівлі – готелю, заміського будинку, ресторану.

 

Дизайн інтер’єру кафе

 

Спроектувати дизайн інтер’єру для кафе, бару та ресторану в місті Тернопіль зовсім просто, якщо довірити справу професіоналам.

 

Панорамні вікна з яких відкривається вид на місто, меблі та техніка найвідоміших HORECA-брендів, а також оформлення залів у різних стилях – далеко не всі рішення які можуть реалізуватися в інтер’єрі вашого кафе.

 

Для розробки дизайну ресторану та кафе в Тернополі команда студії Victory Design враховує не лише функціональність і комфорт, а й концепцію закладу. Це дозволяє отримати ексклюзивні інтер’єри зі своєї особливою енергетикою. Ознайомитись із прикладами найсучасніших дизайн-проектів Ви можете у розділі  реалізованих об’єктів.

 

Дизайн інтер’єру перукарні або салону в місті Тернопіль

 

Дизайн інтер’єру салонів краси – це додатковий маркетинговий хід, адже “зустрічають по одягу”.

 

Як же виділити свій салон серед сотень інших у сусідніх будівлях? Перший крок – унікальний дизайн салону в Тернополі, який привертає увагу – так і просить завітати нових клієнтів!

 

Для інтер’єру перукарні та салону краси студія Victory Design має ряд стильних рішень, які надають конкурентоспроможних переваг вашому бізнесу.

 

Замовити дизайн магазину 

 

Зробити дизайн-проект магазину – це завдання для нашої студії. Ми неодноразово вирішували подібні задачі, і результати перевершують очікування. Логічне зонування простору, освітлення, яке підкреслює вашу продукцію, розташування торгового обладнання, яке дозволяє покупцям легко знайти потрібний товар – це мінімум, який  ми вам гарантуємо.

 

Щоб отримати найкращий дизайн-проект магазину, наші фахівці враховують всі ваші побажання та особливості товару і бренду.

 

Дизайн інтер’єру офісів в Тернополі

Офісне приміщення – це основа вашого бізнесу та друга домівка. Тому створенням дизайну офісу в Тернополі повинні займатися лише професіонали.

Дизайн інтер’єру офісів в Тернополі

Офісне приміщення – це основа вашого бізнесу та друга домівка. Тому створенням дизайну офісу повинні займатися лише професіонали.

 

Якісний дизайн офісу забезпечує комфортний робочий процес, достатній оперативний простір для кожного робітника та легку комунікацію. При цьому, дизайнери враховують площу приміщення, висоту стель, локацію та багато інших важливих нюансів. Спираючись на ці параметри, можна створити оптимальний робочий простір, який дозволить досягти максимальної продуктивності.

 

Дизайн адміністративних будівель 

 

Дизайн-проект адміністративної будівлі поєднує в собі підходи для створення інтер’єру офісу, магазину та робочого простору.

 

Дизайн інтер’єру адміністративних будівель  оцінюється не лише по візуальній складовій, адже потрібно продумати усі технічні деталі, які нададуть працівникам максимальне відчуття безпеки та комфорту. Ми допомагаємо створити чудові інтер’єри для банків, юридичних контор, державних закладів.

 

Якщо ви шукаєте дизайн інтер’єру та екстер’єру на замовлення в Тернополі, чекаємо на вас в нашій студії.

 

slide
slide
slide
slide